Kabel-TV / Bredband

Kabel-TV

Föreningen har idag avtal med Ownit/Telenor där abonnemang TV Flex + Stream ingår i lägenhetsavgiften.

TV Flex innehåller basutbudet på 32 kanaler plus 8 extra valbara kanaler samt vissa playtjänster.
För att kunna välja dessa 8 kanaler behöver man gå in på Telenors hemsida där du loggar in med ditt BankID. Här hittar du all information om ditt tv-paket.

Det är viktigt att komma ihåg att en HD-box + programkort från Bredbandsbolaget (numera telenor) tillhör lägenheten och skulle den vid ett ägarbyte försvinna så kommer förra ägaren att behöva stå för inköp av en ny sådan.

Med stream kan du streama filmer till din dator, telefon eller surfplatta.
För att komma åt streaming tjänsten behöver du gå in på Telenors aktiveringsportal för att skaffa dig ett konto med ditt kundnr hos Telenor. Ladda sedan ner din app via google play eller app store och streama på.


Internet

I varje lägenhet finns det en router som går till leverantören Ownit som i dagsläget levererar internet till vår förening. Avgifterna var under 2021 följande:

Hastighet Pris
100 Mbit 139kr
1000 Mbit 199kr





Första gången du ansluter med din dator till routern så kommer din webbläsare att visa Ownit:s portal där du registerar ett konto och väljer den hastighet du önskar ha.

Skulle ni inte få upp denna portal vid inflyttning så kan förra ägarens konto fortfarande vara aktivt och det rekommanderas att ringa Ownit för att justera ägarskapet.

Routern byts ut 2021-05-06.

Läs mer på Ownit:s hemsida.